Одне з львівських селищ прославилось на всю країну, створивши унікальний шедевр, і, по сумісництву, фотозону із улюбленого продукту більшості громадян. Цей шедевр творці виготовили у рамках "Свята ковбаси та хліба", що днями святкували на Львівщині.

Жителі селища Куликів, що розташоване за 15 кілометрів від серця Галичини, були неабияк здивовані, коли відвідали місцевий урочистий захід, присвячений хлібу та ковбасі. Адже на святі місцеві виробники представили унікальну карту України, яка була відтворена за допомогою ковбасних виробів різних видів.

Ковбаси у Куликові виготовляють за старовинним рецептом, якому налічується вже близько ста років.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Насвяті усі бажаючі могли сфотографуватися біля неповторного мистецького витвору, який приманював гостей чудовим ароматом, апетитним виглядом та ексклюзивним оформленням.

Нагадаємо, що чорні археологи викрали з України унікальний древній артефакт

Як повідомляв портал Знай.ua, унікальні світлини Львівської залізниці зроблені у 1868 році

Також Знай.ua писав про те, що історик Вероніка Хінке спробувала відтворити атмосферу розкоші і безтурботних веселощів, що панували до катастрофи на борту судна.