Сьогодні Львівщину чекає справжній осінній день. Морозний серпанок вкриє поверхню землі, а ранкове сонечко допоможе стряхнути з трави сліди нічного холоду. Небо над областю 8 жовтня буде вкрите хмарами від обіду і до самого вечора.

Сьогодні, 8 жовтня, вночі буде мінус 2 градуси за Цельсієм. Небо буде чистим та зоряном. Вранішні промені прогріють повітря до 2 градусів із позначкою плюс, а вдень стовбчик термометра досяне відмітки у 10 градусів вище нуля.

Вітер сьогодні дутиме переважно південно-західний із силою 4 - 5 метрів за секунду.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Сьогодні у Православ'ї шанують пам'ять Сергія Радонезького, якого вважали охоронцем курей. У цей день селяни різали курей на продаж, а також рубали і квасили капусту. Існує повір'я, що якщо почати це робити раніше, то потім вона обов'язково скисне.

8 жовтня випікали хлібні коржі на капустяному листі і перед тим, як відправити їх у піч, обов'язково просили благополуччя на наступну зиму.

У народі говорили, що якщо на перший сніг випав на Сергія, то зима встановиться на Михайлів день (21 листопада).

Нагадаємо про прогноз погоди від синоптиків на вівторок 8 жовтня в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, що ні в якому разі не можна робити в це свято, яке відзначали ще наші предки

Також Знай.ua писав про те, що в Україні очікуються похолодання і нічні морози