Прес-служба Львівської обласної державної адміністрація попереджує громадян призовного віку про початок осіннього призову на строкову військову службу у Львівській області. Призов триватиме до 31 жовтня, а перші відправки новобранців розпочнуться вже наступного тижня.

У прес-службі заспокоюють, що війсковослужбовців-строковиків у зону проведення ООС відправляти не будуть. Свої бойові завдання солдати виконуватимуть лише у військових частинах, де вони зможуть опанувати військову спеціальність.

Також у прес-службі наголошують про адміністративну відповідальність тим юнакам, які проігнорують повідомлення про необхідність піти на службу та протягом 10 діб з моменту отримання повістки не з'являться до районного військового комісаріату за місцем приписки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До уваги юнаків, які призиваються, представлена можливість обрати конкретну військову сферу за особистим бажанням: це можуть бути десантно-штурмові війська, Президентський полк, Національна Гвардія України чи інші підрозділи - Державна прикордонна служба України та спеціальна служба транспорту.

Громадяни, які мають право на відстрочку, але не представили відповідних документів до військових комісаріатів, підлягають призову на строкову військову службу.

Нагадаємо про події четверга, 3 жовтня, які заставили українців переживати різні емоції - від страху до сміху

Як повідомляв портал Знай.ua, озвучено деталі осіннього призову в армію

Також Знай.ua писав про те, що за роки окупації до російської армії призвали майже 19 тисяч кримчан