Негода на Львівщині трошки призупинила свій розгул і сьогодні, 5 жовтня, львів'янам вдасться перепочити від злив та дощу. Але холод у серці Галичини поки що затримається.

Вночі температура повітря впаде до 4 градусів з позначкою плюс. Небо буде всуціль вкрите хмарами.

Вранці стане трохи тепліше і стовбчик термометра підніметься до позначки плюс 10 градусів Цельсія.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Протягом дні над Львівщиною буде триматися хмарна погода. Температурний максимум 5 жовтня складе 11 градусів за Цельсієм. Вдень можливий невеликий дощ.

Вітер сьогодні незначний, змінних напрямків із силою подиху 2-3 метри за секунду.

Цього дня вшановується пам'ять святого пророка Іони і Фоки, єпископа Синопійського. З давніх часів цей день називається Фока Вітроградар. Про те, коли очікувати першого снігу, наші пращури передвіщали за березовим листям: якщо до цього дня лист з берези не опав повністю, сніг вкриє землю пізно.

Нагадаємо, що прогноз погоди від синоптиків на п'ятницю 4 жовтня в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, що ні в якому разі не можна робити в це свято, яке відзначали ще наші предки

Також Знай.ua писав про те, що вихідні будуть складними для українців