Авіакатастрофа, що сталась сьогодні вранці на Львівщині, приголомшила рятувальників і місцевих мешканців. Аварійна посадка військового літака АН-12, який прямував із іспанського міста Віго, могла спричини велику смертність серед місцевого населення, адже аварія відбулась на цвинтарі біля села Сокільники.

Надзвичайну ситуацію, яка сталася вранці, та внаслідок якого померли члени екіпажу повітряного судна, прокоментував мер міста Львів Андрій Садовий.

"Складно зрозуміти, чому це трапилося, тому що він (літак – ред.) не повинен був сідає у Львові. Він не повинен був дозаправлятися у Львові. Він запросив екстрену можливість дозаправитися і просто не дотягнув до злітно-посадочної смуги кілька кілометрів. Тут поруч житлові будинки, якщо б він впав туди – була б катастрофа",- повідомив очільник обласного центру.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Андрій Садовий розповів, що внаслідок надто жорсткого приземлення кабіну пілотів літака повністю зрізало. Члени екіпажу виявились затиснуті багажем, який знаходився всередині. Частини тіла розкидані поруч місця аваріїї.

На допомогу членам екіпажу, які змогли вижити, прийшли львівські рятувальники. Вони працюють на місці падіння військового повітряного судна з самого ранку.

Нагадаємо, що на Львівщині впав військовий літак

Як повідомляв портал Знай.ua, представники авіакомпанії збираються розслідувати подію

Також Знай.ua писав про те, що в США в результаті аварії бомбардувальника часів Другої світової війни загинуло сім осіб.