Привабливу акцію для львів'ян проводить ірландський лоукостер Ryanair, який оголосив про розпродаж авіаквитків на рейси зі Львова.

Акція триватиме до 6 жовтня включно. Пропозиція авіакомпанії може зацікавити багатьох українських туристів, які планують поїздки за кордон, адже у них є можливість взяти квитки за привабливою ціною на рейси, які триватимуть з жовтня цього року по травень 2020 року.

Тож в українців є унікальна можливість спланувати відпустку заздалегідь та злітати у країни Європи за привабливу ціну.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Вартість квитків стартує від 8,56 євро: саме у стільки обійдеться перельот у Варшаву, за 13 євро – у Краків та Лондон, а за 14 євро – в німецькі Дюссельдорф та Меммінген.

Польоти зі Львова, які організовує ірландський лоукостер Ryanair, вперше стартували 30 жовтня минулого року із авіарейсу до Кракова. Наступного дня розпочалися перельоти до Варшави, Меммінгена та Дюсельдорфа, а 2 листопада – до Лондона. З липня перевізник збільшив вартість пріоритетної посадки.

Нагадаємо, що Харків наблизиться до Європи: з жовтня перша столиця отримає низку нових авіарейсів

Як повідомляв портал Знай.ua, через збільшення кількості пернатих поблизу аеропорту літаки, які прямують на посадку або злітають, дедалі частіше стикаються з птахами.

Також Знай.ua писав про те, що авіакомпанія Turkish Airlines анонсувала зниження вартості перельотів між Харковом та Стамбулом.