На Львівщині сталась авіапригода, яка приголомшила жителів села Сокільники. Сьогодні, 4 жовтня, близько 07:30 тут впав невеликий літак АН-12.

Про це повідормляє ХВИЛЯ.

Як повідомляють у прес-службі ДСНС України, на місці аварії працюють рятувальники. Вони допомагають витягнути пілота, якого затисло в кабіні літака через невдале приземлення.

Відомо, що о 07:00 чартерний рейс авіакомпанії "Україна Аэроальянс", який пролітав Львівщиною, запросив посадку у Львівському аеропорту і зник з радарів. Приблизно через 20 хвилин члени екіпажу зниклого літака повідомили про жорстку аварійну посадку в селі Сокільники. На місце пригоди виїхали рятувальники.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

О 08:00 стало відомо, що на борту військового АН-12 літака, який летів з іспанського міста Віго, перебували 7 людей, наразі про стан чи потерпілих не відомо.

Літак здійснив жорстке приземлення на грунт біля цвинтару в селі Сокільники за півтора кілометри від аеропорту.

Глава прес-служби ДСНС Львівській області Віталій Туровцев повідомив, що на борту перебували лише члени екіпажу. Вони живі, але травмовані, одного пілота затисло в кабіні.

Нагадаємо, що рейси з Києва скасовуються, починаючи з суботи, 7 вересня 2019 року

Як повідомляв портал Знай.ua, Росія раптом захотіла відновити авіасполучення з Україною і збирається провести повноформатні переговори.

Також Знай.ua писав про те, що лоукостер Wizz Air відкрив продаж квитків з аеропорту Бориспіль