Днями жителі Львова помітили шикарний автомобіль, який курсує вулицями міста. Це Rolls-Royce Cullinan, який являється найдорожчим позашляховиком у всьому світі.

Якщо вірити чуткам, які ширяться Львовом, автівка належить відомому бізнесмену Тарасу Барщовскому, який очолює компанію з переробки фруктів та виробництва соків "Галичина". Правда це чи ні, але вартість кросовера в нашій країні становить 12 500 000 гривень.

Тож мона зробити висновок, що таку дороговартісну "крихітку" може дозволити собі далеко не кожний пересічний громадянин.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

За статистикою, автомобілі марки Rolls-Royce могли собі дозволити лише жителі Києва. Відтепер дорога штучка є і Львові, тож містянам випала можливість поспостерігати за потужністю та красою Rolls-Royce Cullinan.

Якщо судити за власниками легкових Rolls-Royce , що роз'їжджають по Україні, в їх числі, звичайно, є політики, але куди більше великих бізнесменів. Можливо, публічні особистості просто воліють "не світитися" на таких розкішних і дорогих авто.

Нагадаємо, що новий iPhone 11 Pro Max вже перевірили на ремонтопридатність і міцність, а також підраховували, у скільки обійдеться його власнику ремонт.

Як повідомляв портал Знай.ua, дізнайтеся докладніше про лізингову програму житла, яка повинна з'явитися вже в цьому році

Також Знай.ua писав про те, що компанія Mercedes-Benz презентувала концепт Vision Mercedes Simplex, що відсилає до Mercedes 35 PS, одному з найбільш ранніх бензинових автомобілів.