З приходом жовтня мешканці Львова все частіше задаються питанням про вчасний початок опалювального сезону. Виконувач обов’язків директора департаменту ЖКГ Львівської міськради Олександр Одинець запевняє містян, що всі підготовчі роботи завершаться орієнтовно за два тижні.

У міській раді повідомили, що рівень готовності до опалювального сезону у Львові становить 87%. На Тец-1 зараз підходить до завершення перекладка мережі на 3-кілометровій ділянці.

"Ще тривають роботи в котельні «Залізничтеплоенерго» на вул. Петлюри, 4а. Там роботи триватимуть і надалі, в опалювальний сезон вони увійдуть і так, бо мають резервні котли. Загалом всі серйозні роботи завершимо протягом двох тижнів",- проінформував Олександр Одинець.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Наразі місто Лева налічує 154 джерела теплогенерації, що перебувають на балансі львівських комунальних теплопостачальних підприємств. Акти їх готовності до експлуатації на стадії підписання.

На середньому етапі знаходиться заповнення будинкових систем водою.

Аби стало тепло раніше і в дитячих садках, і ушколах, з відповідною заявою до міської ради має звертатися керівництво навчального закладу. Згідно загальноприйнятих правил, опалювальний сезон мають розпочати при тривалості протягом 3 днів температури повітря нижче 8 градусів Цельсія.

Нагадаємо, що перед початком опалювального сезону українці можуть оформити субсидії за спрощеною схемою, яка почала діяти вже з 1 жовтня.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львівський ОДА проінформували про кількість отруєнь чадним газом за останні півроку

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі ввімкнуть опалення: стало відомо, коли потеплішає в квартирах.