Справжнім приводом для гордості Львівщини стало визнання міського голови Винників одним із найуспішніших чоловіків України.

Українці обрали науспішніших чоловіків своєї країни. Список найкращих складається зі ста позицій, які займають імена відомих та успішних. До Національного рейтингу Топ-100 успішних чоловіків увійшов і голова міста Винники Львівської області Володимир Квурт.

Цю новину очільник Винників повідомив у " Інстаграмі". Там він опублікував свою світлина та підписав її: "Заради доброї справи. Гордість Львівщини. Національний рейтинг Топ-100 успішних чоловіків. Дякую Клубу успішних жінок-Львів та Благодійному фонду "Із янголом на плечі".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Володимир Квурт народився 1 серпня 1967 року у селі Мовчанівка рокитнянського району Київської області у сім’ї службовців. З відзнакою закінчив факультет автоматики Національного університету "Львівська політехніка" за спеціальністю автоматика і телемеханіка. Також закінчив академію державного управління при Президентові України за спеціальністю – магістр державного управління та Львівський національний університет ім. І. Франка за спеціальністю правознавство.

З 3 листопада 2015 року обіймає посаду мера міста Винники Львівської області.

Нагадаємо, що Івано-Франківськ потрапив у ТОП-3 Індексу місцевої е-демократії 2.0.

Як повідомляв портал Знай.ua, шоу подивилися 2,7 мільйона людей віком від 4-х років і більше.

Також Знай.ua писав про те, що у Винниках на Львівщині відбудеться фестиваль сиру та вина