Мер міста Винники Львівської області Володимир Квурт на своїй сторінці у мережі "Фейсбук" заброшує всіх поціновувачів вишуканого смаку на фестиваль сиру та вина, який пройде в місті 5-6 жовтня.

Гостей фестивалю очікує справжня феєрія вишуканих сирів та напою з виноградної лози від кращих українських майстрів зі Львівської, Закарпатської, Тернопільської, Чернівецької, Івано-Франківської областей України.

Справжні гурмани зможуть оцінити смак ексклюзивної продукції, що буде представлена у Винниках. Гості та поціновувачі солоденького матимуть змогу придбати солодку продукцію винниківських і коломийських пасічників, вироби народних майстрів: львівську та покутську кераміку, вишиванки коломийських майстринь. Народні майстри проводитимуть майстер-класи для всіх охочих із гончарства, ткацтва тощо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Планується концертна програма за участю відомих колективів з Винників та Львова, театралізовані дійства, концерти знаних гуртів",- проінформував Володимир Квурт.

5-6 жовтня, з 11:00 до 19:00 год
місто Винники, вул. В. Івасюка, 5
Контактні телефони:
(032) 296-33-33;
(032) 296-01-90.
e-mail: musem.vynnyky@gmail.com

Нагадаємо, що у Львові 28 вересня розпочався 30-й ювілейний фестиваль "Золотий лев".

Як повідомляв портал Знай.ua, завдяки сучасним технологіям та баченню митців виставка працює глибоко з емоціями та відчуттями

Також Знай.ua писав про те, що для дніпрян проведуть масштабний циганський фестиваль з піснями і танцями.