Інформаційний інтернет-ресурс "Наші Гроші.Львів" повідомляє про молоду підприємицю, яка стала одним із ключових постачальників для бюджетних установ Старосамбірського району.

"Наші Гроші" інформують, що вісімнадцятирічна Вікторія Яворська зареєструвалася як підприємиця у березні 2019 року. За майже вісім місяців своєї діяльності вона змогла отримати від бюджетників району замовлення на суму 1,4 мільйона гривень. Вікторія Яворська відповідає за постачання ігрових майданчиків, шкільних меблів та інвентарю для фітнесу тощо через складання прямих договорів.

Бюджетні установи Старосамбірського району заключали прямі договори з підприємицею на суми, які коливалися від 70 до 150 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Діяльності юної та успішної підприємиці допомагав її батько Мар’ян Яворський, робота якого з 2018 року має таку ж саму специфіку, як і в дочки.

Мар’ян Яворський раніше керував відділом освіти Старосамбірської райдержадміністрації. З 2015 року працював депутатом Старосамбірської районної ради.

Як підприємець батько Вікторії зміг отримати замовлення на 1,6 мільйона гривень, беручи активну участь у відкритих торгах.

Нагадаємо, що основні тонкощі з оформлення бізнес - плану в Україні

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий мандрівник проведе для співробітників, які працюють у прикордонній службі, майстер-класи з комунікації

Також Знай.ua писав про те, що всі тонкощі відкриття бізнесу з нуля без вкладень