3 жовтня львівські прикордонники чекатимуть на унікального гостя - рекордсменом світу Артемієм Суріним. Зустріч пройде о 12:00 у відділі прикордонної служби Львівського прикордонного загону в аеропорту "Львів".

Відомий мандрівник проведе для співробітників, які працюють у прикордонній службі, майстер-класи з комунікації, використовуючи досвід 130 країн, які він відвідав. Про це розповіли в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Артемій Сурін відомий тим, що об'їхав усі континенти світу за 280 днів, не використовуючи при цьому літаки. Своїм вчинком він встановив чотири національні й два світові рекорди.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Артемій - молодий підприємець, який розвивався на поприщі юриспруденції. Досягши певних успіхів у своїй справі, він зрозумів, що не хоче усе життя присвятити банальному зароблянні грошей, тому він покинув свій бізнес і в 28 років сформував ідею One Life, розвинув її у міжнародне тревел-комм’юніті та створив компанію, яка організовує нестандартні подорожі по всьому світу.

Нагадаємо, що у Прикарпатті планують запуск нового туристичного маршруту

Як повідомляв портал Знай.ua, Львівська залізниця змінила маршрут декількох потягів

Також Знай.ua писав про те, що 25 людей із пересадженими органами підкорили Говерлу