Днями у соціальній мережі "Фейсбук" виникло обговорення харизматичної пари молодих ромів, які торгують городиною. Свій бізнес підприємці ведуть прямо в дворах багатоповерхівок, продаючи картоплю, моркву та цибулю в сітках.

Від одного з користувачів мережею інтернет надійшло повідомлення, що 30-річні бізнесмени сильно обважують довірливих покупців овочів.

Так, львів'янин написав, що купив 30 кілограмів картоплі в сітці, заплативши за неї 100 гривень. На ділі ж виявилось, що вага сітки склала 22 кілограми, тобто роми нахабно обдурили покупця на цілих 8 кілограмів. Чоловік, що опублікував обурливий текст, наголошує, що це тільки одна сітка із вісьмома кілограмами, а скільки іще "нагрівають" заповзятливі продавці на інших клієнтах,- невідомо.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Чоловік закликає "зробити їх відомими, а то будуть дальше обдурювати людей". З особливих прикмет він називає вишневий колір буса, яким користуються роми.

Під публікацією чоловіка з'явилися цікаві дописи, в яких користувачі звинувачують горе-покупця у незнанні реальної ваги картоплі в сітці, а дехто написав, що "скупий плаить двічі".

Нагадаємо, що в Україні набирає обертів нова злочинна схема, яка за допомогою SIM-карти дозволяє вкрасти гроші з чужої кредитної картки.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі опублікували відео з неадекватним хлопцем у продуктовому магазині

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі орудують шахраї: вимагають від господарів великі гроші за знайдених тварин.