Сьогодні деякі львів'яни відчують дискомфорт через відсутність електропстачання в житлових будинках міста. Енергетики Львова просять вибачення за тимчасові незручності, які містянам доводиться терпіти досить часто.

"Львівобленерго" на своїй сторінці у мережі "Фейсбук" повіомили про планові знеструмлення на деяких вулицях через проведення ремонтних робіт. Світло вимкнуть о 9:00 на вулицях:

Липинського, 58, Героїв УПА 76, 76а, 78, 78а, 78б,

Поліщука, 76, 78, 87а,

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Боберського, 21,

Скісна, 1,

Шафарика, 17, 15, 18,

Дж. Вашингтона, 11, 13, 17, 17А,

Лодія,

Наступальна,

Залісна.

Електропостачання за вказаними адресами відновлять о 17:00.

Останнім часом жителів міста Лева досить часто позбавляють елементарного комфорту комунальні служби, які увесь час ремонтують свої мережі постачання та ліквідовують наслідки аварій або проривів. Комунальники залишають містян без світла і води, іноді вчасно не вивозять сміття, або ліквідовують наслідки складних погодних умов, які наносять шкоду лініям електропередач тощо.

Нагадаємо, що українцям повідомили, до яких змін готуватися їм з 1 жовтня

Як повідомляв портал Знай.ua, печерними людьми сьогодні почуватимуть себе львів'яни, адже у місті через проведення ремонтних робіт комунальники відключили електро- та водопостачання.

Також Знай.ua писав про те, що вулиця в Миколаєві на Львівщині стала річкою