Через велику кількість опадів, що пролились над Львівщиною останніми днями, затопило не лише деякі вулиці Львова, а й міста Львівської області, де вулиці перетворились на справжні водні канали.

Байкал у центрі Миколаєва ‼️ Каналізацію поміняли, а вода і далі стоїть 😡

Geplaatst door Твоя Миколаївщина op Maandag 30 september 2019

Так, у місті Миколаїв на Львівщині система водовідведення на вулиці Шептицького не змогла справитись з об'ємом води, який перетворив дорожнє покриття на справжню річку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Один з місцевих жителів зняв на відео водні потоки, що ширилися вулицею, та опублікував запис у спільноті "Твоя Миколаївщина" у мережі Фейсбук.

На відео видно, як автомобілі просто "пливуть" вулицею, що перетворилась на суцільну водойму.

"Все місто плаває. Каналізація не може впоратися з тими обсягами води. Не Миколаїв, а Венеція",- прокоментував автор відеозапису.

Це може свідчити про жахливий стан мереж водовідведення на вулицях Миколаєва, та невчасну перевірку їх забрудненості комунальними службами міста.

Нагадаємо, що у Кирилівці люди біжать з пляжів: на морі розбушувалась стихія.

Як повідомляв портал Знай.ua, дорога у Львові вкрита великим шаром води, яка не дає нормально рухатись вулицями ані транспорту, ані пішоходам.

Також Знай.ua писав про те, що львів'нам варто відкрити свої гаманці ширше та приготувати гроші на оплату комунальних послуг, які з приходом осіні стали дорожчими.