Печерними людьми сьогодні почуватимуть себе львів'яни, адже у місті через проведення ремонтних робіт комунальники відключили електро- та водопостачання. У Львові перебої із забезпеченням містян комфортними умовами виникають мало не щодня. Постійні аварії і ремонти залишають містян без води та без світла.

Аварійні бригади комунальних служб не сидять без діла, адже стан мереж залишає бажати кращого, тому містянам доводиться терпіти безкінечні припинення постачань комфортних послуг у свої оселі.

У "Львівобленерго" повідомили, що 1 жовтня знеструмленими будуть декілька вулиць Львова. До 15:00 електрики не буде на проспекті Червоної Калини, 109, 113-123. До 16:00 без світла буде вся площа ринок, 1-45. А до 17:00 без електропостачання відключать за адресою: вул. Городоцька, 174.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

А співробітники "Львівводоканалу" ремонтуватимуть сьогодні запірну арматуру на вулиці Під Дубом.

Водопостачання не буде орієнтовно аж до восьмої години вечора за такими адресами: вул. Батуринська, Ветеранів, Бальзака, Водна, Академіка Кучера, Базарна, Балабана, Генерала Грекова, Єрошенка, Золота, Клепарівська, Кортумівка, Крехівська, Леонтовича, Пстрака, Хімічна, Хорватська, Раппапорта, Джерельна (буд. 2а-81), Шевченка (буд. 4-62) та на прилеглих до них.

Без води сидітимуть також на вулицях Стрийській (буд. 204-338) та Сокільницькій через ремонтні роботи на водопроводі за адресою Стрийська, 202.

Нагадаємо, що Львів тимчасово залишився без води через аварію на водогоні.

Як повідомляв портал Знай.ua, 28 вересня частково припинили водопостачання в Київському, Московському, Немишлянскому, Новобаварскому і Холодногірському районах Харкова.

Також Знай.ua писав про те, що у Вінниці комунальне підприємство повідомляє про відключення води на деяких вулицях міста.