Минулі вихідні відзначились для львів'ян справжньою феєрією та розмаїттям барв. Адже у Львові 28 вересня розпочався 30-й ювілейний фестиваль "Золотий лев".

Традиційно відкриття фестивалю розпочалось із карнавальної ходи старовинними вулицями міста. Жителі Львова могли спостерігати за клоунами та скоморохами, які розважали містян, перебуваючи на ходулях. Із майстрами розважального жанру можна було вільно фотографуватися та спілкуватися.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Золотий лев" цьогоріч зібрав у серці Галичини іноземних гостей та українських майстрів театрального мистецтва. До міста приїхали художники з Литви, Угорщини, Чехії, Польщі, Румунії і навіть Америки.

Як повідомляють організатори чарівного дійства, фестиваль у місті триватиме аж до 6 жовтня. Тому всібажаючі зможуть сповна насолодитися видовищними виставами та невимовною атмосферою театрів, де практично кожного дня відбуватимуться вистави. Гості зможуть завітати до Оперного, Заньковецького, Першого українського Театру Воскресіння, та театру Леся Курбаса.

Нагадаємо, що на теренах України пройшов цікавий експеримент за участі дітей з усієї країни

Як повідомляв портал Знай.ua, 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН.

Також Знай.ua писав про те, що на Вінничині влаштують незвичайне свято – «Картопляфест».