Львів може привітати у себе в гостях легендарного художника Леонардо да Вінчі, який ходить старовинною бруківкою міста як у себе вдома. Справа в тому, що українські режисери обрали Львів для зйомок фільму про світову легенду.

Оксана Майданська, креативний продюсер компанії, яка веде зйомки, розповіла, що Львів має дуже велику схожість з середньовічною Флоренцією, де жив і творив великий митець. Особливого шарму старовинній панорамі додає бруківка, яка так привабила режисерів.

"Тут зняті сцени фільму, що відбуваються у Флоренції, Мілані, і, власне, містечко да Вінчі поблизу Флоренції, де народився майбутній геній.",- проінформувала Оксана Майданська. У кадр оператора потрапили декілька вулиць міста: площа Ринок, Старий ринок, Музейна, Арсенальна, Лесі Українки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Зйомки фільму, який по завершенню триватиме 52 хвилини планують провести за 15 днів. Потім до відео додадуть 3-D об'єкти та професійну обробку кадрів.

До зйомок фільму долучились актори різних рівнів: як професіонали, так і початківці. Серед них – Кирило Бін ("Ролксолана", "Повернення Мухтара").

Фільм біографічного характеру, який відобразить життя великого художника, став четвертим у рамках циклу "Великі мрійники". "Ми вже представили фільми про Костянтина Циолковского, Жюля Верна і Ніколу Теслу. Усього в перший сезон циклу увійде шість фільмів, стрічка про Леонардо да Вінчі – четверта.",- пояснює креативний продюсер.

Нагадаємо, що пару років тому в Мережі з'явилися чутки про те, що Microsoft займається розробкою нової операційної системи під назвою Windows Core OS.

Як повідомляв портал Знай.ua, для дніпрян проведуть масштабний циганський фестиваль з піснями і танцями.

Також Знай.ua писав про те, що завдяки сучасним технологіям та баченню митців виставка працює глибоко з емоціями та відчуттями