Співробітники Львівської залізниці попередили містян та туристів про зміни в русі декількох поїздів, які рухаються в напрямку Івано-Франківська. На залізниці ввели зміни у розкладі руху, та радять містянам плановати свої маршрути відповідно до тимчасового нововведення.

2 та 4 жовтня поїзд № 6421/6422 Івано-Франківськ – Стрий – Івано-Франківськ курсуватиме лише до ст. Долина та зворотно.

Також, 2 та 4 жовтня не курсуватимуть поїзди 6423/6424 Івано-Франківськ – Стрий – Івано-Франківськ та № 6425 Івано-Франківськ – Стрий;

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

3 та 5 жовтня не курсуватиме поїзд № 6426 Стрий – Івано-Франківськ.

Через зміни у розкладі жителям Львівської області, можливо, доведеться скористатися маршрутними автобусами або пересісти на автомобілі, аби дістатися бажаної точки призначення вчасно та без перешкод.

Нагадаємо, що у потязі, що прямував з Голуею до Дубліна відбулося справжнісіньке диво - молода жінка народила дівчинку.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запорізькій області сталась трагедія на залізничних коліях, внаслідок якої постраждало троє людей.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві на залізничному вокзалі нахабно і цинічно обкрадають пасажирів.