Як повідомив суспільно-політичний портал Depo.Львів, львів'нам варто відкрити свої гаманці ширше та приготувати гроші на оплату комунальних послуг, які з приходом осіні стали дорожчими.

Мова йде про водопостачання та водовідведення для мешканців міста. Як стало відомо, ціни на ці послуги комунальної служби поповзли в гору.

"Львівводоканал" оприлюднив офіційну вартість за користування водою, яка зросла на 11,2 відсотки, порівняно з минулим тарифом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше львів'яни платили 14,6 грн за 1 кубічний метр. Тепер тепер нова ціна складає 16,04 грн.

"Львівводоканал" мотивує зростання ціни на водопостачання та водовідведення для мешканців міста зростанням заробітної плати та підвищення вартості електроенергії для водоканалів.

Незважаючи на таку "позитивну" динаміку водних тарифів якість їх надання бажає чекати кращого, адже містяни вже втомилися від безкінечних ремонтних робіт та аварій на лініях мереж місцевого водоканалу.

Нагадаємо, що львів'яни можуть спостерігати "венеціанські канали", не вирушаючи до Італії.

Як повідомляв портал Знай.ua, жителів Дніпра попереджеють про низку нових тарифів на воду.

Також Знай.ua писав про те, що нові тарифи на водопостачання набирають чинності з 1 жовтня 2019 року