Комунальники міста Львів, очевидно, змовилися із небесною канцелярією, та разом із дощами заливають вулиці міста. Львів'яни можуть спостерігати "венеціанські канали", не вирушаючи до Італії.

Так, на сторінці "Гарячої лінії міста" у соціальній мережі "Facebook" з'явилися одразу дві новини про підтоплення вулиць Львова.

Спершу стало відомо про фонтан, який утворився 26 вересня на вулиці Ярошинської через прорив труби в колекторі. Вода заливає дорожнє покриття суцільною пеленою, так що без гумових чобіт вулицею пройти не вдасться.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Про інший інцедент такого ж характеру повідомив користувач Taras Syrovenko, який опублікував відповідні світлини та відео. Чоловік пише, що на вулиці Старознесенська 150 також стався прорив основної труби в колекторі. Дорога залита вщент, а аварійна "Водоканалу" не проявляє жодної реакції для ліквідації проблем.

Тож містянам, мабуть, скоро доведеться шукати човни та весла, бо з таким "оперативним" реагуванням комунальних служб гумові чобітки вже не врятують.

Нагадаємо, що Києву загрожує потік фекалій, смердюче море може перекрити важливу трасу

Як повідомляв портал Знай.ua, у мешканців Львова з'явилась можливість погуляти новим "венеціанським" каналом, який утворився по вулиці Дорошенка, 13.

Також Знай.ua писав про те, що комунальне підприємство заплатить 20 млн грн за ремонт водопроводу та каналізації