Відділ комунікації поліції Львівської області повідомив, що на фермера-іноземця, який проживає в одному з сіл Сокальського району на Львівщині, скоїли напад двоє невідомих. Вони заволоділи коштами та нанесли чоловікові тілесні ушкодження.

Співробітники Сокальських правоохоронних органів встановили, що у вечірній час до будинку місцевого фермера увірвалися невідомі в масках та стали погрожувати зброєю. Вони побили чоловіка та , викравши з його оселі кошти в сумі 230 тисяч гривень, покинули приміщення будинку.

Після повідомлення про пограбування на розшук зловмисників вирушив весь особовий склад Сокальського відділення поліції і підрозділи поліції сусідніх районів. Спільними зусиллями правоохоронці знайшли грабіжників, які перебували в мікроавтобусі марки "Мерседес".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Правоохоронці вилучили у затриманих маски, предмет, схожий на травматичний пістолет та інші речові докази. Особи чоловіків встановлено — ними виявились жителі міста Соснівка віком 34 та 39 років, один з яких раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності",- коментують співробітники поліції.

Нагадаємо, що на Львівщині поліція затримала чоловіка, який обікрав спеціалізований магазин

Як повідомляв портал Знай.ua, у Борисполі Київської області зухвалий грабіжник поцупив на ринку тачку, відому в народі як “кравчучка”, та бензоріз.

Також Знай.ua писав про те, що на Львівщині поліція затримала 52-річного крадія підсвічників