Головне управління поліції у Львівській області повідомило про затримання чоловіка, який пограбував церкву на Львівщині.

Інцедент трапився 24 вересня близько 12:00.

Про крадіжку поліції Стрийського відділу повідомив 23-річний отець-диякон одного з місцевих православних храмів. Він розповів, що з приміщення церкви зникли золочені підсвічники та радіомікрофон, загальна вартість яких сягнула понад 11 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Патрульні Стрийського відділу поліції з'ясували, що крадіжку скоїв 52-річний місцевий мешканець, який вже мав проьлеми з законом. Правоохоронці вилучили награбовані речі та відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Грабіжнику наразі загрожує покарання включно до позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що жінка викрала машину, але потрапила в ДТП – далеко втекти не встигла.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харківській області затримали чоловіка, який намагався обікрасти власну птахофабрику

Також Знай.ua писав про те, що Вінницький суд виніс вирок двом жінкам, які вкрали 15 тис грн у довірливих жителів міста.