У відділі комунікації Поліції Львівської області розповіли, що у місті Яворів, що на Львівщині, невідомий чоловік вдерся до рибальського магазину та виніс спеціальне спорядження насуму понад 4 тисячі гривень. Про це яворську поліцію повімив 27-річний місцевий мешканець, який також розповів, що зловмисник проник у приміщення спеціалізованого магазину шляхом пошкодження вхідних дверей.

Співробітники правохоронних органів встановили особу грабіжника. Ним виявився 30-річний мешканець Яворова, який раніше вже мав проблеми із законом та був засуджений. Вкраде рибальське спорядження поліцейські вилучили.

За даним фактом у поліції міста відкрили кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує покарання від трьох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування наразі триває.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що Головне управління поліції у Львівській області повідомило про затримання чоловіка, який пограбував церкву на Львівщині.

Як повідомляв портал Знай.ua, нещодавно вінницька поліція затримала злодія, який поцупив у пасажира потяга валізу з особистими речами.

Також Знай.ua писав про те, що в одному з харківських дворів на Салтівському шосе автограбіжники “роздягли” позашляховик місцевого мешканця