Львівська пенсіонерка активно підтримує українських воїнів. Жінка дбає про тепло захисників українського спокою.

Людмила Сидоренко мешкає у місті Дрогобич, що на Львівщині. Вона знайшла практичне застосування своєму хоббі та вирішила допомогти українським бійцям. Дрогобицька міська рада вирішила повідомити про волонтерську діяльність жінки на всю країну.

Пані Людмила, починаючи з 2014 року, власноруч зв'язала 380 пар теплих шкарпеток для солдат, які борються за справедливість у зоні операції Об’єднаних сил.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Чергову партію — а це 30 пар пані Людмила у четвер, 26 вересня, принесла до міськради Дрогобича, звідки їх передадуть у зону ООС.

Жінка не сидить осторонь від проблем, з якими стикаються українські солдати в холодних окопах. Людмила Сидоренко, не зважаючи на досить поважний вік, в міру своїх сил намагається подарувати бійцям елементарний комфорт, якого так не вистачає чоловікам у зоні бойових дій.

Нагадаємо, що на фестивалі можна буде познайомитися з тваринами, послухат

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові створять перший в Україні хаб для жінок-ветеранок

Також Знай.ua писав про те, що на подяку і у пам'ять людям, які подарували свої органи для хворих, біля Вінницької міської лікарні з'явилася яблунева "Алея життя".