Волонтери Львівщини створили унікальний хаб для ветеранок, де можна буде отримати консультації з багатьох питань, які турбують жінок. Серед всого можна буде проконсультуватися про проблеми зі здоров'ям.

Унікальний хаб, створений волонтерами, стане першим у своєму роді в усій Україні. Він має ще й цікаву назву - ReHub.

ReHub - це простір для фізичної та психологічної реабілітації ветеранок. Тут зможуть надати повну інформацію щодо питань здоров'я жінок.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Новий простір запрацює у Центрі реабілітації учасників АТО "Фенікс", що розташований на території Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні.Офіційне відкриття відбудеться завтра, 26 вересня, о 19:00.

Повну та детальну інформацію всі бажаючі зможуть отримати, зателефонувавши за номером: (097) 952 02 90.

Нагадаємо, що 23 вересня, ветерану АТО у Жмеринці на Вінниччині відмовили у продажу квитка на автобус.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Київському пабі персонал відмовився обслуговувати ветеранів війни на Донбасі українською мовою

Також Знай.ua писав про те, що на території однієї з вінницьких військових частин, у результаті ДТП, загинув військовослужбовець.