22 червня 2016 року 58-річний мешканець Жовківського району скоїв подвійне убивство членів своєї родини. За скоєння кривавого злочину чоловік сяде в тюрму на довічне ув'язення.

У прес-службі прокуратури Львівської області розповіли, що 22 червня ранком чоловік вбив свою матір, завдавши їй 38 ножових поранень, і доньку, яку чоловік проткнув ножем 27 разів у життєво важливі органи.

У будинку також знаходились зять і внук чоловіка, але вони змогли втікти від нападника через вікно., хоча він устиг нанести їм різані рани шиї та спини. Також змогла вибратися із пастки неушкодженою іще одна донька вбивці.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До поліції о 4:30 ранку зателефонували стурбовані сусіди, які чули крики та шум. На місце виклику приїхали патрульні, які виявили у вказаному помешканні тіла 76-річної матері вбивці і 22-річної дочки.

Донька вбивці розповіла, що її батько проходив лікування у психіатричній лікарні за два місяці до кривавої розправи. Через тиждень його виписали, запевнивши, що "він – самий зразковий пацієнт і більше немає необхідності тримати його в лікарні".

Дівчина проінформувала, що в той день все почалося зі сварки між батьком та бабусею. На її захист стала 20-річна дочка. Чоловік оскаженів та вхопився за кухонного ножа.

"Він мав вади слуху та мовлення від народження, а крім того, завжди були проблеми з психікою. Скандалив і бешкетував постійно. Чіплявся до нас на рівному місці. Коли він взявся за ніж, я вибігла на вулицю, і він прямо на моїх очах зарізав бабусю. Потім я почала кликати чоловіка, який спав у кімнаті. Зрозуміла, що навіть не знаю, куди подівся мій 4-річний син. А сестра як раз в цей час разом з ним сховалася у ванній кімнаті. Їй якось вдалося малого випустити, і там батько її і зарізав. А чоловіка з сином вдалося втекти через вікно",- прояснила ситуацію дівчина.

Нагадаємо, що на подвір'я ректора одного з тернопільських вишів підкинули вибухівку.

Як повідомляв портал Знай.ua, 16-річного Данила Рєдіна підозрюють у жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень.

Також Знай.ua писав про те, що звіряче вбивство на Одещині отримало несподіване продовження