Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На подвір'я ректора одного з тернопільських вишів підкинули вибухівку.

Як стало відомо, близько 8:00 4 вересня на подвір'я будинку ректора Андрія Крисоватого невідомі підкинули предмет, який ректор піняв із землі. Предмет вибухнув у нього в руках, травмувавши власника будинку та його дружину Оксану. Як розповіли сусіди ректора, йому відірвало кисть, дружину закривавило й вона втратила свідомість. Обох доправили в реанімаційне відділення лікарні з діагнозом "вибухова політравма".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативні групи поліції, кінологи, вибухотехніки, криміналісти.

Неподалік місця вибуху правоохоронці знайшли записку з погрозами на адресу ректора Тернопільського національного економічного університету Андрія Крисоватого , яку могли залишити зловмисники.

Як повідомляється, її було залишено у конверті біля його будинку. За наявними даними, у записці було написано від руки: «Привіт від нас. Ректору моменто море.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 15 (замах на злочин) частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) ККУ. Тривають слідчо-оперативні дії.

Нагадаємо, що школяр з Олександрівки вирішив відзначити 1 квітня, повідомивши про "замінування" свого навчального закладу.

Як повідомляв портал Знай.ua, з'явилася інформація, що розвідка Сполучених Штатів Америки пов'язує вибух на півночі Російської Федерації зі спробами дістати з дна моря ядерну ракету, яка залишилася там ще з минулих випробувань.

Також Знай.ua писав про те, що на Львівщині невідомі намагалися підірвати тюрму.