Після побиття та смерті в медичному закладі на Львівщині 20-річного курсанта Юрія П'янила співробітники правоохоронних органів підозрюють лікарів у неналежному лікуванні постраждалого та халатності.

Як писалося раніше, курсант постраждав у бійці з 25-річним жителем Червонограда в одному з нічних клубів Львівщини, після чого декілька тижнів провів у лікарні та від отриманих тілесних ушкоджень помер.

Христина п'янило, вдова померлого, звернулась у поліції з повідомленням про неналежне виконання лікарями своїх обов'язків. Адже, як розповіла Христина, Юрій після нічної бійки з отриманими травмами пролежав на каталці в коридорі лікарні близько 6 годин, чекаючи на медичну допомогу.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

О 10:00 хлопець отямився та пійшов додому: закривавлений та побитий. Згодом Христина змусила його повернутися через вкрай погане самопочуття та головний біль.

Крім того, дружина померлого наголосила, що лікарі не повідомили ані поліцію, ані лікарів з військового госпіталю, хоча мали це зробити.

Також медики ставили різноманітні діагнози: і струс мозку, і його набряк, і черепно-мозкову травму. Крапельниці, які призначали лікарі, жодного результату не давали. Лише через день лікарі визначили, що необхідно робити операцію та повідомили про це Христину.

Вдова назвала ім’я підозрюваного, який побив її чоловіка в нічному клубі. Це Богдан Лешко, особу якого встановили після перегляду відео з камер спостереження.

Згідно показань вдови померлого курсанта Христини П'янило у поліції відкрили кримінальне провадження за фактом неналежного виконання професійних обов’язків лікарями (ч. 1 ст. 140 КК).

Нагадаємо, що поліція взялася за лікарів Червоноградської лікарні, які допустили смерть 20-річного курсанта Академії сухопутних військ Імені. Петра Сагайдачного Юрія П'янила.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Львівщині у лікарні помер курсант із Червонограда, якого в серпні жорстоко побили в нічному клубі

Також Знай.ua писав про те, що стало відомо, коли відбудеться похорон учасника АТО/ООС Миколи Гладія