У Львівський обласній державній адміністрації відбувся брифінг, на якому заступник начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Андрій Тур повідомив про веломарафон, який відбудеться цієї суботи 28 вересня.

Веломарафон "Львівська Сотка. Осінь 2019" націлений на згуртування у одному забігу на великій дистанції любителів велоспорту. Вперше змагання провели у 2010 році, коли в забігу взяли учась лише 35 учасників.

Цьогоріч поїздка розрахована на 100 кілометрів дороги, спілкування і драйву, які велосипедисти мають подолати за вісім годин.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В якості учасників велозабігу зареєструвалися близько 800 осіб.

"Найбільше на змаганнях будуть представлені учасники з західних регіонів, а також Києва, Дніпра, Харкова, Одеси, Херсону тощо", - повідомив на брифінгу віце-президент Львівської міської громадської організації "Львівський велоклуб "Lviv bicycle club" Максим Логаш.

Організаторами заходу виступили ЛМГО "Львівський Велоклуб" за підтримки управління фізичної культури та спорту ЛОДА, управління молоді та спорту ЛМР та Федерації велосипедного спорту Львівської області.

Нагадаємо, що під Києвом, у селі Чубинське, під колеса скутера, яким керував неповнолітній водій, потрапила літня жінка.

Як повідомляв портал Знай.ua, розбита машина і велосипед під колесами: у Запоріжжі жінка збила дитину на дорозі.

Також Знай.ua писав про те, що Юлія Єлістратова виграла етап Кубка Європи в Константі