Що тільки не прийде в голову винахідливим укранцям, аби мати змогу легкої наживи та швидкого збагачення.

Цього разу добряче здивувалися чернівецькі прикордонники, які знайшли недобудований трубопровід через кордон до Румунії для контрабанди тютюнових виробів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Таку новину повідомили у прес-службі ДПСУ на офіційній сторінці у мережі Фейсбук.

Неподалік загороджувального паркану охоронці кордону знайшли недобудований трубопровід, а пізніше - і супутні матеріали для його будівництва, які були замасковані недалеко від місця будівництва.

Крім труб, копачі залишили бухту синьо-жовтої нитки на 120 метрів, за допомогою якої, скоріш за все, мали перетягувати свій товар через кордон.

Прикордонники влаштували засідку та на світанку 10 вересня змогли затримати двох підозрілих чоловіків що приїхали на місце автівкою БМВ польської реєстрації, уу середині якого знаходився необхідний інвентар.

За попередньою інформацією чоловіки прокладали трубопровід через українсько-румунський кордон для подальшого переміщення сигарет, а можливо й іншого товару до Румунії.

За порушення законодавства з прикордонних питань, одного із затриманих прикордонники притягнули до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, що бюджет України найбільше недоотримує коштів через існування схем на митниці, виплату зарплат у «конвертах» та виведення прибутків на офшори.

Як повідомляв портал Знай.ua, у прикордонній службі Білорусі пояснили закриття кордону з Україною

Також Знай.ua писав про те, що співробітники львівської митниці затримали контрабандний товар на суму 500 тисяч гривень