Інформагенство Galnet повідомляє про зникнення львів'янки, яка вийшла з дому та не повернулась. Це сталось у Франківському районі міста Львів на вулиці Володимира Великого.

Про зникнення жінки розповіла донька, якої на час зникнення жінки вдома не було. Валерія Поліщук інформує, що її матір, Валентина Єхіванова, вийшла з дому у невідомому напрямку 25 вересня в обідній час та зникла безвісті. У жінки були проблеми зі здоров'ям, тому донька дуже хвилюється за зниклу матір.

"Осінь, у неї почалася депресія. У вівторок я запропонувала піти на балет позайматися, але мама сказала, що погано почувається і ми залишилися вдома. Наступного дня на 11 годину я пішла на прослуховування, а вона залишилася. Мені було якось тривожно, тож подзвонила додому: ні стаціонарний, ні мобільний ніхто не підіймав. Подумала, що мама пішла в магазин, але коли о 17-тій годині вона не повернулася, я занервувала",- бідкається Валерія Поліщук.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Донька зниклої жінки зателефонувала у правоохоронні органи після того, як опитала усіх знайомих і родичів, де могла знаходитися її мама.

Основні прикмети: була одягнена у чорну куртку (як на фото), чорні штани зі срібними лампасами та у чорні кросівки. Волосся було зібране у хвостик, чорне.

Усіх небайдужих львів'ян, які володіють інформацією щодо перебування Валентини Єхіванової просять телефонувати за номером 102.

Нагадаємо, що 11-річна Литвин Софія 14-річна Шаповалова Анастасія, Софія Литвин та 16-річна Недов Наталія покинули реабілітаційний центр для дітей і досі жодного разу не вийшли на зв'язок.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові двоє братів втекли з лікарні та пішли гуляти вулицями міста

Також Знай.ua писав про те, що близькі загиблої дівчинки вважають, що справа все ще є не до кінця розкритим.