Завдяки оперативним діям львівських правоохоронців вдалося затримати зловмисників, які викрали кошти у 66-річної мешканки міста.

Як розповіли у прес-службі патрульної поліції Львівської області, вчора, 18 вересня о 18:30 у одному з пунктів обміну міста на площі Князя Осмомисла невідомий чоловік зненацька вихопив сумку з грішми в сумі 3700 доларів з рук 66-річної жінки та втік з місця події.

Жінка негайно повідомила патрульних про інцедент. Екіпажі 4 батальйону оперативно почали опрацьовувати усі прилеглі вулиці, оскільки втікача зафіксувала одна з камер спостереження. З ним була присутня невідома жінка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Співробітники поліції помітили зловмисників о 19:10 на площі Старий Ринок. Грабіжники помітили патрульних та швидко змінили напрямок руху, але поліції все ж вдалось їх затримати.

Як розповіли у поліції, затриманими виявилися 33-річний чоловік та 51-річна жінка. Після скоєння злочину, вони віднесли кошти у помешкання, перевдяглися та попрямували на святкування дня народження.

На місці події працювали слідчі Галицького відділу поліції. Чоловіка помістили в ізолятор тимчасового тримання. Подію кваліфікували за ч.1 ст.186 ККУ "Грабіж".

Нагадаємо, що у Дніпрі СБУ викрила організовану групу вимагачів, які назвалися правоохоронцями.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Калуському районі затримали двох чоловіків, що підозрюються в незаконному заволодінні чужим майном.

Також Знай.ua писав про те, що троє чоловіків із Одеської області проникли в квартиру до пенсіонерки і винесли усі ювелірні вироби.