В одному з районів міста Львів містяни змушені користуватися брудною водою. Все - через застарілі водні комунікації, якими подають воду до львівських квартир.

Одна з обурених мешканок міста опублікувала відповідні фото, де добре видно "непрозорість" львівської води.

На своїй сторінці у мережі Фейсбук мешканка Сихова Марія Кам'янецька поширила фото, на якому зображена брудно-моркв'яного кольору вода, що тече з-під крану львів'янки. Жінка задається питанням, за що мають платити містяни, якщо водопостачання у помешкання надається сумнівної якості.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У "Львівводоканалі", що й так без перестанку ремонтує водні мережі міста, ніяк не можуть привести до ладу свої комунікації. У тому ж Сихові постійно відключають воду через ремонтні роботи або ліквідації аварій на лініях водопостачання. Але платежі за дану послугу комунальників ніхто не відміняв. Така неоднозначна ситуація, звичайно ж , обурює мешканців міста, які прагнуть користуватися якісними послугами за свої вкладені кошти.

Нагадаємо, що у мешканців Львова з'явилась можливість погуляти новим "венеціанським" каналом, який утворився по вулиці Дорошенка, 13.

Як повідомляв портал Знай.ua, через борги комунальних підприємств опалювальний сезон у Львові опинився під загрозою

Також Знай.ua писав про те, що комунальне підприємство заплатить 20 млн грн за ремонт водопроводу та каналізації