Колишній політв’язень Олег Сенцов планує приїхати до Львова на презентацію книги "Маркетер", яка вийде друком у "Видавництві Старого Лева".

Про це він повідомив під час пресконференції в Українському Домі в Києві. Він сказав:

"Готую зараз дві книги. Одна з них “Маркетер”, яка вийде у “Видавництві Старого Лева”. Це збірник оповідань. 22 вересня буде презентація і я там буду присутній".

Раніше "Видавництво Старого Лева" видало збірку "Жизня", оповідання з якої Олег Сенцов написав близько 10 років тому. Натомість тексти для "Маркетера" – це проза, яка з’явилася вже під час ув’язнення.

У збірці "Маркетер" Олег Сенцов розповідає здебільшого про свої студентські роки: іспити, будні в гуртожитку і на квартирах, нестримні веселощі, безгрошів’я. Переклад українською мовою зробив Олег Осока, поданий поруч із оригіналом. Оформили збірку Оксана Йориш та Назар Гайдучик.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Як повідомляв Знай.ua моряк Ейдер пригадав до дрібниць пекло путінського полону.
Нагадаємо, Знай.ua розповів, як звільнені режисер Сенцов і кримський громадський активіст Кольченко даватимуть українським журналістам прес-конференцію.
Також Знай.ua повідомив, що у Нідерландів є можливість звернутися з екстрадиційним запитом.