Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Львівщині викрили мерзенну схему поставки та розповсюдження наркотичних засобів по Україні.

Як повідомив прес-центр СБУ, првоохоронці виявили партію наркотиків в одному із автомобілів під час перетинукордону. Наркоділком виявився 52-річний житель Кривого Рогу.

Способом перевезення заборонених речовин через кордон було їх приховування у технічних порожнинах автомобіля. Після перетину ці речовини розповсюджувались мережею дилерів у різних регіонах України.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів упіймали наркоділка в одному з пунктів пропуску Львівської митниці під час перетину державного кордону. Прихований кокаїн виявили у одній із ніш панелі приборів автомобіля. Роздрібна вартість вилучених наркотичних засобів на чорному ринку становить сімдесят п`ять тисяч доларів США.

Наразі слідчі вже оголисили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Скандальному фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 10 років та конфіскація майна.

Нагадаємо, що співробітники Служби безпеки України в рамках протидії незаконному обігу наркотиків блокували в Києві контрабандне переміщення і збут кокаїну.

Як повідомляв портал Знай.ua, на річці Дунай між районом румунського міста Суліна і українського села Вілково прикордонники виявили перевернуту яхту. Пізніше з'ясувалося, що в схованках на дні судна перевозилася рекордна кількість кокаїну.

Також Знай.ua писав про те, що зловмисники налагодили розгалужену мережу з продажу наркотичних та психотропних речовин за криптовалюту.