Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Львівські прикордонники виявили спробу ввезення контрабандного товару на територію України. Про це повідомляють у Державній прикордонній службі України.

23-річний чоловік намагався незаконно збагатитися на майже 500 тисяч гривень. Контрабандний товар чоловік сховав у конструктивних порожнинах автомобіля.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Його було затримано на спробі провезти через українській кордон партію смартфонів. Співробітники правоохоронних органів вилучили пристрої, що були сховані під декоративною обшивкою салону і даху автомобіля Volkswagen, яким кермував заповзятливий водій.

Вартість контрабанди, а саме 119 телефонів Xiaomi Redmi 7 та 7А, становила, за попередньою оцінкою, близько 500 тисяч гривень.

Нагадаємо, що близько 40% обігу в деяких категоріях тютюнових виробів знаходяться в тіні

Як повідомляв портал Знай.ua, харківські прикордонники затримали громадянина Азербайджану з партією наркотиків

Також Знай.ua писав про те, що на Львівщині викрили мерзенну схему поставки та розповсюдження наркотичних засобів по Україні.