Як стало відомо, 7 вересня у Мукачеві відзначили своє весілля син колишнього народного депутата та голови Закарпатської облради Іван Балога та 22-річна мукачівка Валерія Работинська.

Святкування відбулося у місті Мукачево в ресторані "Eventum Hall". Весільні фотографії молодята робили у санаторному комплексі "Деренівська купіль".

Хоч гуляння з приводу весілля відбулись 7 вересня, пара узаконила свої стосунки ще минулого тижня. Святкування відбулося пишно та по королівські. Про це кажуть світлини, які молодята виклали у соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наречений та наречена - освічені люди. При тому, що освіту обоє здобували за кордоном. Відомо, що Іван Балога навчався у Великій Британії, а його обраниця здобула освіту у Будапешті в International Business School, та в Австрії, зокрема у Відні в IBS International Business School Budapest - Vienna.

Нагадаємо, що Порошенко став Ромео, щоб зробити Марині приємно в день річниці

Як повідомляв портал Знай.ua, український президент Володимир Зеленський та його дружина Олена відзначили 16-ту річницю весілля.

Також Знай.ua писав про те, що найпривабливіший учасник проекту розповів Знай.ua про свою участь у "Танцях з зірками"