Сім’ям, чиї родичі загинули внаслідок обвалу будинку в Дрогобичі, Львівська область, міська влада виплатить по 10 тис. грн. Така інформація з’явилася на сайті прес-служби Дрогобицької міськради.

Зранку 7 вересня у ЗМІ повідомили, що міська влада Дрогобича пообіцяла виплатити потерпілим по 115 тис. гривень кожному.

Однак це помилка, стверджують у міськраді. Насправді заплановано виплатити по 10 тис. грн для восьми сімей загиблих та по 5 тис. грн – сімом травмованим особам. Тобто на всіх – 115 тис. грн.

Крім того, влада міста взяла на себе всі витрати з організації поховання загиблих.

Нагадаємо, що на Івано-Франківщині каналізаційна яма ледь не стала причиною загибелі тварини.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, 2 вересня до Служби порятунку повідомили про те, що у водах річки Дніпро біля берега з невідомих причин знаходиться жінка.

Також Знай.ua писав про те, що в ніч на 28 серпня у місті Дрогобич стався обвал цілого під'їзду будинку, через який загинуло восьмеро осіб.