Як уже писалося раніше, на Тернопільщині до подвір'я ректора Андрія Крисоватого підкинули вибухівку. Небезпечний предмет вибухнув у освітянина в руках. З ним була його дружина Оксана. Подружжя травмоване, їх доправили до лікарні у важкому стані.

Ректора Тернопільського Національного економічного університету Андрій Крисоватий а його дружина проживали у селі Петриків у передмісті Тернополя. Невідомі підкинули вибухівку до двору постраждалого. Ректор підняв її з землі, коли вона здетонувала. В результаті вибуху була сильно пошкоджена рука Крисоватого, дружину також сильно поранило. Як розповідаютть сусіди, Оксана трималася за обличчя, все було закривавленим. Вибухову хвилю відчули за кілометр.

Потерпілих госпіталізували каретами швидкої допомоги до госпіталю Тернопільської університетської лікарні. Обидва знаходяться у важкому стані.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Головний лікар Тернопільської обласної університетської лікарні Василь Бліхар прокоментував: " Важка травма, надається допомога в повному обсязі – всі бригади задіяні. Зараз обидва пацієнти в операційних".

На місці злочину працюють вибухотехніки та патрульна поліція. Вони знайшли записку погрозливого змісту: "Подарунок від нас. Memento mori, ректор, Memento mori."

Як відомо, такий зміст є погрозою вбивством. Memento mori-з латинської означає "пам'ятай про смерть". Хто є автором записки та самого злочину,- наразі з'ясовують правохоронці. Жодних інших коментарів поки що не надається.

За фактом вибуху правоохоронці порушили кримінальне провадження за статтею замах на вбивство.

Такий випадок на Тернопільщині трапився не вперше. На початку серпня подібний пакет залишили на капоті авто дружини заступника колишнього мера міста Володимира Камінського. У поліції є підозра, що обидва випадки пов'язані між собою.

Нагадаємо, що внаслідок вибуху ректор з дружиною потрапили до реанімації

Як повідомляв портал Знай.ua, відома іспанська співачка гурту "Super Hollywood Orchestra" і танцівниця Джоана Сайнс трагічно загинула під час концерту прямо на сцені.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві на Воскресенці в ТРЦ "Квадрат" шукають бомбу і евакуюють людей