Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як стало відомо, 3 вересня у Дублянах Львівської області сталася ДТП за участі маршрутки та легковика.

Аварія сталася близько 18:00 на трасі Львів-Київ у місті Дубляни. Через зіткнення маршрутного автобусу №11 "Богдан А", яким керував 64-річний львів’янин, та автомобілю Opel Vectra, за кермом якого перебував 31-річний житель Перемишлянського району, маршрутка перекинулась на лівий бік.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У поліції Львівщини повідомили, що у аварії постраждало четверо пасажирів автобуса, двоє з яких звернулись за медичною допомогою, а двох забрала швидка допомога. Серед них: 48-річна мешканка міста Дубляни, яку доставили в лікарню з забоєм грудної клітки, та 51-річна мешканка Дублян, яка доставлена у лікарню зі струсом головного мозку та закритою черепно-мозковою травмою.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Статтею передбачене покарання: обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що поліцейські запропонували водієві пройти тест на наявність у крові алкоголю

Як повідомляв портал Знай.ua, винуватицю резонансної ДТП на вулиці Сумській утримуватимуть у м’яких умовах

Також Знай.ua писав про те, що поблизу районного центру Долина на Прикарпатті трапилася дорожньо-транспортна пригода.