Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львівській облдержадміністрації повідомили про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталась у місті Моршин.

Аварія сталась о 16:37 на вулиці Вокзальній. На дорозі зіштовхнулися маршрутне таксі "Мерседес", у якому перебувало 23 пасажири, та вантажівка "КамАЗ", якою керував мешканець села Кавське Стрийського району 1985 року народження.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

Внаслідок зіткнення водій маршрутного таксі мешканець села Стримба Івано-Франківської області 1974 року народження, кермач вантажівки та вісім пасажирів були госпіталізовані до Стрийської центральної районної лікарні із тілесними ушкодженнями різного ступеня важкості.

Кабіна "КамАЗа" повністю зруйновано, зім'яло перед автобуса з лівої сторони. Всі обставини пртгоди наразі з'ясовують правоохоронні органи.

Нагадаємо, що через аварію на Львівщині постраждала жінка і однорічна дитина

Як повідомляв портал Знай.ua, у Вінниці трапилось трагічне ДТП, в районі зупинки «Залізничний вокзал» маршрутне таксі збило 10-річну дівчинку.

Також Знай.ua писав про те, що потрійне ДТП сталося на центральному проспекті Мелітополя в понеділок, 2 вересня.