Львівщину сьогодні, 5 вересня, порадує сонечко, але повітря надто теплим не буде. Протягом дня очікується і ясна погода, і захмарене небо. Вітер дутиме в різні боки, тож до вечора область знову вкриється хмарною ковдрою.

Нічна температура по області очікується досить прохолодна, 8 - 9 градусів вище нуля. Вже зранку стобчик термометра сягне позначки у 16 градусів Цельсія, а вдень повітря розігріється до 20 - 21 градусу тепла.

Вітер сьогодні змінних напрямків, швидкість - 2-3 метри за секунду. Опадів по області сьогодні очікувати не варто.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Християнство 5 вересня вшановує пам'ять святого Луппа Солунського, який раніше був рабом Димитрія Солунського. Як відомо, перед стратою останній доручив Луппу роздати все своє майно бідним людям.

З цього дня наші предки за звичаєм збирали в полі льон. Так, в народі вірили, що в цей день на світ виходить якась добра сила, яка доглядає за полями. Саме тому не можна турбувати її, а також пускати дітей грати серед льону.

Народні прикмети.

Якщо ранкових заморозків в цей час немає, то і вересень, згідно з прикметами, буде теж теплим. Якщо до 5 вересня овес не зібрати, то весь урожай загине від морозів.

Якщо журавлі 5 вересня в теплі краї вирушили – скоро настане зима.

Якщо журавлі летять низько, то зима буде теплою, і навпаки, чекай похолодання відповідно до прикмет, якщо журавлі летять в небі високо.

Якщо журавлі 5 вересня летять практично мовчки і дуже швидко – чекай негоди найближчим часом.

Нагадаємо, що співробітники космічного агентства повідомляють про нове відкриття на Марсі

Як повідомляв портал Знай.ua, монстр з морських глибин напав на рибалок і перелякав їх моторошним виттям

Також Знай.ua писав про те, що в США оголошено термінову евакуацію мільйонів американців на східному узбережжі