У Львові власниця квартири на вулиці Богдана Хмельницького жорстоко побила студенток, які в неї проживали. Жінка погрожувала їм і викидала особисті речі через вікно. Копи вже відкрили кримінальне провадження за умисне легке тілесне ушкодження. Про це повідомили в поліції 24 каналу.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На даний момент тривають слідчі дії.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Слідчий по справі розповів, що згодом експерти проведуть судово-медичну експертизу для встановлення тяжкості ушкодження у дівчат.

Якщо провину жінки доведуть, то їй загрожує штраф до 850 грн., або виправні роботи на строк до 1 року.

Нагадаємо, що у Вінниці побили головного редактора інтернет-видання "Вежа" Андрія Качора.

Як повідомляв портал Знай.ua, озвіріла львів'янка познущалася над студенткою., Дівчата звернулися в поліцію за жорстоке побиття оренраторкою.

Також портал Знай.ua писав, що у Львові озвіріла господиня квартири побила студенток. Скандальне відео про львівських студенток сколихнуло мережу.