Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У поліції Львівської області буде новий начальник. Про відповідне призначення повідомили у ГУ НП у Львівській області.

Як стало відомо, сьогодні, 4 вересня, Голова Національної поліції України Сергій Князєв представить особовому складу поліції Львівщини нового начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

За попередніми даними,новим начальником ГУ НП у Львівській області став 38-річний Василь Віконський, який раніше займав посаду начальника ГУ НП у Хмельницькій області.

Віконський відомий тим, що з 2003 до 2014 року працював на різних посадах у "Беркуті".

Офіційне представлення відбудеться о 14:00 на площі Генерала Григоренка, 3 у приміщенні Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Нагадаємо, що екс-очільником львівської Нацполіції був Валерій Середа, який приступив до роботи у 2016 році. Зараз його призначили начальником Департаменту забезпечення діяльності голови Національної поліції України.

Нагадаємо, що львів'янка Зоряна Скалецька стала міністеркою охорони здоров'я

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський новим указом призначив начальником управління СБУ в Кіровоградській області колишнього контррозвідника Олексія Петрова.

Також Знай.ua писав про те, що у Львові призначили нового заступника голови Львівської ОДА