Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Львівські забудовники оприлюднили цікавий факт про своїх вкладників. Як виявилось, велику долю прибутку вони отримують від українських заробітчан.

Як відомо, дуже велика кількість українців їде на заробітки закордон. Адже там наші співвітчизники можуть отримувати майже в три рази більшу заробітну платі, ніж на Батьківщині.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Свої зарплати українці часто вкладають у нерухомість через низьку довіру до вітчизняних банків. Досить велика кількість таких покупок припадає саме на Львів. Місцеві забудовники кажуть, що наші працівники — одні з самих популярних їхніх клієнтів.

Наразі Польша прийняла на своїй території від одного до двох мільйонів українців — там вони отримують в три рази більше, ніж на батьківщині, в той час, як молоді поляки шукають роботу в країнах Західної Європи. Таким чином Польща відчуває нестачу робочої сили. Також привабливою для українців є наразі Чехія. Всього за кордоном працює не менше п'яти мільйонів українських заробітчан.

Нагадаємо, що на Львівщині запрацює онлайн-система погодинної реєстрації для перетину кордону

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський вніс законопроект про відстрочку штрафів за нерозмитнені "евробляхи".

Також Знай.ua писав про те, що Мінфін отримав доступ до рахунків українців