Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Демографічна ситуація у Львівській облісті залишає бажати кращого. Адже, згідно зі статистикою, з початку року населення Львівщини зменшилося на 7264 людини, а Львова - 1916 людей.

Про це повідомляють у прес-службі Головного управління статистики у Львівській області.

Статисти розповіли, що по області значно збільшилась кількість смертей, а шлюбів львів'яни стали укладати все менше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Станом на 1 липня 2019 року чисельність львів'ян склала 753,9 тис. чоловік, а по області загалом нараховується 2514,8 тис. осіб.

"Кількість померлих в області порівняно з січнем-червнем 2018 збільшилася на 5,2% і склала 17413 людина. Найвищий рівень смертності був у Перемишлянському, Жидачівському та Радехівському районах, найнижчий — у Новому Роздолі, Трускавці та Дрогобичі. Протягом січня-червня 2019 зареєстровано 6316 шлюбів, що на 1,3% менше порівняно з січнем-червнем 2018",- звітують у прес-службі управління статистики.

Нагадаємо, яке місце посіла Україна у рейтингу неспроможних держав

Як повідомляв портал Знай.ua, через кілька років половина населення України може виїхати за кордон

Також Знай.ua писав про те, що Іван Мірошніченко в інтерв'ю "ДС" розповів, який потенціал має український АПК та яким буде наступний склад парламенту