Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Під час рятувальної операції у місті Дрогобич на Львівщині знайшли ще одного, восьмого, потерпілого живим. Ним виявився рудий пухнастий кіт. Тварина перелякана, але жива.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук начальник сектору зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ДСНС у Львівській області.

Він висловив надію на те, що під завалами ще є живі люди, якщо якщо вдалося дістати з-під завалів чотирилапого пухнастика. "Надія є. Наші рятувальники відкопали з під завалів милого, переляканого котика. Роботи тривають",- прокоментував він.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, що з-під завалів вдалося витягти семеро людей, серед них четверо неповнолітніх. Всі потерпілі мають тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Люди, що вижили, перебувають у шоковому стані, дитина взагалі не розуміла, що з нею сталося.

Загиблими виявилося 8 осіб.

Рятувальники наразі працюють руками та засобами малої механізації, розгрібаючи уламки будинку.

Як повідомлялося, будинок обвалився через вибух побутового газу. Наразі цю інформацію спростовують, повідомляється ще про дві версії.

Нагадаємо, що мешканці Дрогобича допомагали рятувальникам розбирати завали

Як повідомляв портал Знай.ua, рядянські архітектори помилились при будівництві будинку у Дрогобичі

Також Знай.ua писав про те, що на Івано-Франківщині загорівся курортний котедж