Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після потужного вибуху побутового газу на місці обвалу працювали рятувальники. Їм допомагали місцеві мешканці, які одразу після вибуху приїхали рятувати потерпілих. Саме вони, троє молодих очевидців, пролили світло на стан потерпілих.

Один з юнаків, Ростислав, розповів, як домогав витягати людей з-під завалів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Він зі своїми товаришами їхав машиною з центру, коли почув хлопок та побачив три карети швидкої. Хлопці негайно вирушили за ними і, прибувши на місце, одразу кинулись на допомогу. чотирьох людей дістали одразу, вони були згори, всі травмовані.

Витягли дитину, у якої були переламані ноги. Одну дівчину намагалися вивільнити протягом двох годин, у неї також переламані ноги, пошкоджений хребет. ЇЇ мати залишалася під завалами. Спочатку вона ще кричала, а потім стихла.

"Мертва лежить. Мама тої, що ми дві години витягували. Бо її з того боку з-під плити дуже тяжко дістати. Її дочка – років 18. Вона теж в тяжкому стані. Там плитою так ногу передавило. І хребет..."- розповів Ростислав.

Всі врятовані були при свідомості. Дитина взагалі не розуміла, що сталося, вона думала, що на неї впав сервант.

Усіх постраждалих госпіталізовано у Дрогобицьку міську лікарню.

Нагадаємо, що влада Росії як мінімум двічі брехала про обставини техногенної катастрофи.

Як повідомляв портал Знай.ua, 26 серпня, в понеділок в Борисполі, Київ, в житловому будинку стався вибух.

Також Знай.ua писав про те, що на автозаправці "Укргаз" в Шевченківському районі міста, о 5:30 ранку вибухнув газовий балон.